fbpx

Karoten för huden


Karoten för huden

A-vitamin är ett mycket viktigt näringsämne fört hudens hälsa och funktion. A-vitamin bör alltid intas som karotenoider eller retinol som är förstadiet till A-vitamin vilket i samarbete med zink bildas i levern.

Eftersom A-vitamin är ett fettlösligt vitamin som skyddar cellernas membran och en kraftfull antioxidant är det gynnsamt att ta under de soliga månaderna för att skydda huden från solskador eller oxidativ stress som kan uppstå i samband med elektromagnetisk strålning, UVA och UVB.

Under juni-augusti 2020 får du 20% rabatt på Karoten från Alpha-plus. Detta karoten är utvunnet från alger och är helt vegetariskt. A-vitamin-tillskott tas fördelaktigt tillsammans med fett.

Ord.pris sek 259, med 20% rabatt sek 207. Burken innehåller 60 tabletter och varar i två månader.