fbpx

Snabb och effektiv uppfräschning med Enerpeel


Snabb och effektiv uppfräschning med Enerpeel

Hej alla fina!

Idag vill jag berätta om vilka fantastiska möjligheter det finns att snabbt fräscha upp huden och skapa bättre hud-hälsa och lyster. Enerpeel syror har mycket goda förutsättningar för detta och det finns en syra för alla behov. Vill man snabbt få en lyster med mindre synliga rynkor kan man få det på bara 30 minuter. Efter behandlingen är man lite rosig men det är absolut okej att vistas bland människor samma dag och känna sig fin. Man får inte sminka huden samma dag, men dagen därpå går bra! Mycket lite fjällning eller ingen alls, och detta är ju en stor fördel.

En annan föryngrande behandling som istället tar en timme är JETTPlasma silver som på ett behagligt sätt suddar ut rynkor och stramar upp vävnaden. De båda går att kombinera och varför inte variera dessa med varandra 😉

Du hittar dessa båda på min hemsida där du kan boka din behandling i höst!

Ha en fortsatt härlig dag <3

Nina