fbpx

Rosacea


Rosacea: Dictionary Close-up. Rosacea is a chronic skin condition characterized by facial redness, small and superficial dilated blood vessels on facial skin, papules, pustules, and swelling. Selective focus and Canon EOS 5D Mark II with MP-E 65mm macro lens.

Idag var en lyckans dag!

Som så många andra dagar förstås men när man ser resultat på en riktigt allvarlig och långt-gående rosacea som blivit bättre på bara två veckor med kost-förändringar, kosttillskott från ALPHA-PLUS och bra hudvård från SYNCHROLINE är det X-tra roligt!

Rosacea är en inflammatorisk hudsjukdom med rodnad (i detta fall kraftig) och utslag i hela ansiktet eller delar av ansiktet. Rosacea kommer från magen som så många andra hudproblem och kräver förändringar i kost-och livsstil. Det är alltså inte bara alkoholister som får röd näsa!!!!!!

Lycklig är jag och även kunden som har lyckats hitta nyckeln till bättre hud-hälsa som är både hälsosam och långsiktig.

Ha en underbar fortsatt dag <3

Kram Nina


Lämna ett svar