fbpx

Håret ger svar….


Comb, Scissors and Lock of Hair

Dagen började med en genomgång av en hårmineral-analys. Detta fantastiska verktyg som berättar hur det står till i dina celler. Hårets näringsstatus ger information om hur bra dina celler i kroppen fungerar och hur väl du absorberar näringsämnen. Om du tex har brist på magnesium kan det bero på att du har för mycket av andra näringsämnen och brist på vissa vitaminer som orsakar att din kropp inte absorberar detta näringsämne. Det är mycket komplicerat men Trace Elements som gör analyserna har många års kunskap kring hur man ska kunna påverka och förbättra närings-statusen och hälsan.

Det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa på detta naturliga och långsiktiga sätt!

Den vanligaste orsaken till att kunder hos mig gör hårmineral-analys är trötthet, dålig matsmältning, hudproblem och hormonella obalanser, ex sköldkörtelproblem eller obalans i menstruations-cykeln. Känner du ett behov att veta mer om din kropp och hur den fungerar är detta ett mycket pålitligt verktyg.

 

Önskar dig en fortsatt härlig torsdag 😉

Kram Nina


Lämna ett svar