fbpx

Denna soliga fredag…


Denna soliga fredag…

Det har kommit en ny produkt till Hudkliniken, ett serum i form av en olja ”protect oil” från ESSE probiotisk hudvård. Denna olja har unika egenskaper, den skapar en hinna på huden när den utsätts för sol och luftföroreningar, vilket motverka negativa effekter på huden av dessa. Den ökar cirkulation vilket ger bättre syre-och näringsupptag. Speciellt bra för dig med känslig hud! Kostar sek 599.

Igår var jag på utbildning i Anderstorp hos Derma Pro Medical. Inom kort börjar att jobba med JETTPLASMA, en unik maskin med fantastiska effekter på huden. Uppstramning och rynk-reducering framförallt!!! Mycket spännande att se framtida resultat, återkommer snart med dessa!!

 

Ha en fortsatt härlig fredag och njut av värme och sol 😉

Kram Nina


Lämna ett svar