fbpx

Inlägg


Inlägg

Hej!

Välkommen till min blogg <3 Tanken med denna sida är att du som terapeut, nuvarande kund eller potentiell kund ska få en större insikt i min verksamhet och även mer förståelse kring vilka behandlingsmöjligheter det finns att behandla hudproblem inifrån. Alla hudproblem orsakar vi själva. Att bli medveten om vad som skapar och underhåller dessa på grund av vår livsstil kan vi själva påverka resultatet.

Jag arbetar såklart även med huden från utsidan. Det finns många trevliga tekniker för att optimera huden och motverka ålderstecken, minska ärrvävnad och rynkor och skapa goda förutsättningar utan att göra kirurgiska ingrepp. Dessa behandlingar kommer också att visas upp och före och efter bilder brukar vara uppskattat.

From vecka 24 kommer en 30-minuters kostnadsfri hudanalys vara tillgänglig. Du som bokar behöver hjälp med ett hudproblem som jag tar foto på och publicerar här på bloggen. Du är anonym och bilderna visar inga ögon. Gör vi en behandling under denna kostnadsfria hudanalys får du betala 50% av behandlingspriset.

Så nu ser jag fram emot att träffa min första kund att publicera, blir det du?

Hoppas att du får en fortsatt trevlig och soliga dag (det är fullmåne 16.19 idag trots att solen skiner 😉

Väl mött

Nina


Lämna ett svar