X
Menu

Välkommen till en infosida om mina behandlingar!

Ansiktsbehandlingar

Mina ansiktsbehandlingar passar båda könen lika bra och likaså alla åldrar. Beroende på vilken hudtyp och vilka hudproblem man har anpassas behandlingen. Om du inte varit på behandling hos mig eller inte varit på behandling alls passar det bra att boka en klassisk ansiktsbehandling på 60 eller 75 minuter och då avgöra om behandlingen passar bra eller om man skall välja annan behandling nästa gång Jag gör en noggrann hudanalys första gången för att komma fram till vilken behandling och vilka produkter din hud mår bäst av.

Maya peel behandlingar

Maya peel är en hudslipningsmetod som passar nästan alla typer av hudar. Den hud som det passar sämst är en väldigt känslig hy, rosaceahy och hy som åldrats av sol och rökning. Till den senare hyn passar det bättre med en kemisk peeling eller ljusbehandling. Denna hudslipningsmetod passar fet, storporig hy, ärrig hy och aknehy. Även naturligt åldrad hud som behöver uppfräschas. Man kan även slipa lokalt på ärr i ansiktet eller på kroppen.

Blåljusbehandling

Den blåa färgen går djupt ner i huden och har en lugnande, läkande och helande effekt på rodnad, irriterad och inflammerad hud. Effektivt att avsluta an ansiktsbehandling med efter porrengöring och vid rosacea/akne behandling.

Eneerpeel

Enerpeelsyrorna är CE-märkta vilket innebär att de är medicinteknisk utrustning och EU-godkända. De behandlar olika hudproblem. Syran är mycket effektivt bakterie-dödande, slipande, fuktgivande och föryngrande. Passar hud som är fet/storporig, akne, åldrad med pigmentfläckar och ojämn hud. Även känslig hud tål denna behandling.

Fire & Ice

Denna intensiva, lyxiga och kliniska behandling är utvecklad för att ge ett snabbt och säkert resultat, reducera fina linjer och rynkor, mjukgöra och öka cellförnyelsen. Grundstenarna i denna fantastiska ansiktsbehandling är två stycken professionella masker. Den extremt kraftfulla INTENSIVE RESURFACING MASQUE är klinisk formulerad med sockerrörsextrakt (källa till glykolsyra) 18%), citronsyra, äpplesyra, A-vitamin (retinol), vitamin B3 (niacinamid) och effektiva antioxidanter som grönt te extrakt. Den andra masken är REJUVENATING MASQUE, som är en svalkande och fuktgivande mask som innehåller hyaluronsyra, alovera, grönt te extrakt, lakrits extrakt, vindruvextrakt och rosmarinextrakt. dessa fantastiska ansiktsmasker fulländas av en kombination med serum och krämer. Produkterna innehåller både aktiva och lindrande ämnen som väcker dina sinnen med aromer av varm kanel, frisk och svalkande pepparmynta.

Hälsoanalys

Som näringsterapeut kan jag hjälpa dig med din hälsa även om du inte har problem med din hud. Det kan vara allt från PMS, allergier, trötthet, hormonella obalanser, högt/lågt blodtryck, nedsatt immunförsvar, återkommande infektioner, värk i kroppen, eksem och psoriasis med mera. En hälsoanalys tar 90 minuter och du får med dig ett kostprogram som passar just dig. Eventuella kosttillskott som du behöver finns på kliniken. Som näringsterapeut kan jag även vid behov ta prover och skicka iväg till labb för analys. Tex hårmineralanalys, hormonanalys, parasitanalys, leveranalys med mera. Jag kan även göra olika analyser för att konstatera olika tillstånd, läs mer under fliken ANALYSER.

Hårborttagning

Vaxning är en temporär hårborttagning och passar alla som inte har psoriasis, eksem eller är bränd av solen. Permanent hårborttagning är epilering, epilar system och Fpl ljusbehandling.

Beroende på vilken typ av hår det är som man vill ta bort avgör vilken behandling som passar bäst. Fpl-ljusbehandling är likvärdig med laser och är den effektivaste hårborttagningsmetoden.Denna metod passar brunt-svart hår på hela kroppen. Epilering passar om man har ljust och grovt hår i ansiktet och epilar-system passar ljus fjunig hårväxt. 

Kärl/pigment-borttagning

Ytliga blodkärl i ansiktet eller på kroppen utvecklas pga olika påfrestningar utifrån och inifrån. Kan effektivt tas bort med Fpl-ljusbehandling. Pigment-fläckar som kommer av solen och oxidering av huden kan också effektivt blekas med hjälp av ljusbehandlingen.

Skinrejuvenating-collagen behandling

Fpl-ljusbehandling kan på ett smidigt sätt påverka huden så att den bildar nytt collagen i huden vilket gör att huden förtjockas och jämnas ut. Huden föryngras och fina linjer suddas ut. Behandlingan tar bort eventuella pigmentfläckar och ytliga blodkärl och hudens färg jämnas ut.Denna behandling kan också användas för att behandla akne och ärr.