antiage-av-hudv
Antiage

JETT-PLASMA-rejuvenates the world

En ny teknologi har under våren 2018 lanserats i Sverige. Jett-plasma är en revolutionerande behandlingsmetod inom estetisk dermatologi som korrigerar diverse oönskade hudförändringar, motverkar rynkor och hudens åldrande och bevarar dess ungdomliga struktur. Plasmaljuset är väldigt energi-rikt och påverkar huden på fyra olika sätt för att skapa hudföryngring, strama upp vävnad och eliminera ålderstecken.

Vad kan behandlas:

 • Ögonlockslyft
 • Rynkreducering-ansikte/hals/ögon
 • Vävnadsuppstramning/förbättring
 • Pigment
 • Ytliga blodkärl
 • Ofarliga hudförändringar – läs mer om dessa på sidan ”ofarliga hudförändringar”

JETT-plasma Silver Tip – Lift & tight

En behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. Behandlingen verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt vitaliserande. Cellernas funktioner optimeras och resultatet är både djup- och långtidsverkande.

Behandlingen utförs som kur med 6 behandlingstillfälle. Första veckan två behandlingar och resterande fyra med en veckas mellanrum. Passar alla hudtyper och årstider. Serum som är individanpassat används för optimal effekt. Behandlingen kan kombineras med Maya Peel, Radiofrekvens, och kemiska peels.

JETT-plasma -Gold Tip – gniststrålebehandling

En behandling som erbjuder effektiv hud-uppstramning, speciellt lämpligt för djupa rynkor runt ögon och mun samt ögonlockslyft (blefaroplastik). Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling men kan vid behov upprepas. Kollagen-och kvalitetsförbättrande effekten fortgår under te månader efter behandlingen.

JETT-Plasma Gold är en s.k. ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger svullnad och lätt rodnad. Rodnaden övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa de behandlings-rekommendationer och produkter som tillskrivits. Alltså kan och får du inte använda din vanliga hudvård! De produkter som används i samband med denna behandling är TEBISKIN.

 

ENERPEEL

Enerpeel syror är effektivt föryngrande och minskar fina rynkor och linjer, stramar upp huden och ger ny lyster. En kort behandling för snabb uppfräschning. Går att kombinera med JETTPlasma silver för optimal effekt. Mycket fördelaktigt att använda TEBISKIN-avancerade antiage-produkter hemma i kombination med denna behandling. Ge din hy det bästa som finns på marknaden och få resultat.

ESSE booster

Hudkliniken erbjuder behandlingar som boostar din hud med vad din hud behöver just nu. Behandlingen inleds med en naturlig syra-behandling som peelingar och fräschar upp huden och ger ny lyster. Serum som passar din hud bäst just nu masseras in under 10 minuter och avslutas med en näringsmask för både ögon och ansikte som pricken över i! Mycket uppskattad behandling som ger omedelbar effekt och sitter i längre än andra behandlingar.

Serum du kan välja mellan är:

 • Hydroboost-serum för torr , irriterad, känslig, inflammerad
 • Hyaluron-serum för att öka hyaluronsyra-mängden i huden som ökar lyster och fyller ut små linjer och ger huden ett yngre och fylligare utseende.
 • Bright-serum som behandlar pigmentförändringar
 • Clarity-serum som har djuprengörande effekt på fet/oren, inflammerad
 • Intensity-serum som skapar en ”botox”-effekt i huden som varar i 24 h och ger lyster och föryngring och uppstramning.

Behandlingarna är 45 minuter men vill du ha porrengöring 75 minuter. Dessa serum går även att lägga in i andra ansiktsbehandlingar och då koster de sek 200. Kur på 3-4 behandlingar är att rekommendera, speciellt om du har pigmentförändringar, inflammerad hud eller är väldigt torr.

Maya peel hudslipning

Maya Peel är en hudslipnings-metod som passar nästan alla typer av hudar. Den hud som det passar sämst är en väldigt känslig hy, rosaceahy och hy som åldrats av sol och rökning. Till den senare hyn passar det bättre med en ESSE peeling, radiofrekvens eller ljusbehandling (fpl). Denna hudslipnings-metod passar den lite kraftigare huden som kanske även är fet, storporig, ärrig och/eller har akne-ärr. Även naturligt åldrad hud som behöver uppfräshas får god effekt av denna. Man kan även slipa lokalt på ärr i ansiktet eller på kroppen.

Blåljusbehandling

Den blåa färgen går djupt ner i huden och har en lugnande, läkande och helande effekt på rodnad, irriterad och inflammerad hud. Effektivt att avsluta en ansiktsbehandling efter porrengöring och vid rosacea/känslig hy/akne behandling ingår denna.

Antiage på insidan

Fördelaktigt att även ta kosttillskottet Derma kollagen för bättre effekt. Den innehåller hyaluronsyra, kollagen, kisel och C-vitamin. Näringsämnen som är viktiga för kollagen tillväxt. Man kan förbättra kollagenstrukturen med upp till 20%.