Välkommen till en klinik som behandlar hela dig.

Huden är vårt största organ och den har funktioner som är viktiga för att upprätthålla en god hälsa. Huden är inblandad i många av de processer som hela tiden sker i kroppen och får ta del av både näring och avfall. Detta gör att kosten och livsstilen är avgörande för en frisk och välfungerande hud, och den kunskapen kan du få hos mig. Behandlingen är noga planerad och genomförs efter en hudanalys för att behandlingen skall bli så skräddarsydd för varje kunds individuella hudtyp och behov.

Min konsultationer under behandlingen innebär att jag frågar om kundens övriga hälsa. Detta är ett sätt för mig att hitta orsaken till hudproblemet och den fortsatta behandlingen kan skräddarsys med både yttre och inre produkter för bättre och snabbare effekt och läkning. Oftast är det inte huden som det är fel på utan miljön, kosten och vår livsstil. Med ett gott samarbete från båda håll kan vi motverka problemen och hitta nya vägar för bättre hälsa och hud.

För att kunna behandla ohälsa och obalanser i kroppen som ger hudproblem tar jag hjälp av Alpha-Plus och Holistics olika kosttillskott och en del av dem är direkt framtagna genom forskning för att behandla hud-problem inifrån.

Se filmen där jag förklarar varför det oftast inte räcker att bara behandla utsidan för dina hudproblem utan du måste också ändra din livsstil.