Välkommen till en klinik som behandlar hela dig.

Huden är vårt största organ och den är inblandad i funktioner som är viktiga för att upprätthålla en god hälsa. Huden blir påverkad av tillgången på näring men även när det uppstår brister/obalanser. Förutsättningar för en frisk hud är en frisk tarmflora som lätt kan påverkas negativt av vår livsstil och kost. Huden är dessutom delaktig i avgiftningen och mycket avfall och gifter som bildas i kroppen utsöndras via huden.

Min konsultationer innebär att jag frågar om kundens övriga hälsa. Detta är ett sätt för mig att hitta orsaken till hudproblemet och den fortsatta behandlingen kan skräddarsys med både yttre och inre produkter för bättre och snabbare effekt och läkning. Oftast är det inte huden som det är fel på utan miljön, kosten och vår livsstil. Med ett gott samarbete från båda håll kan vi motverka problemen och hitta nya vägar för bättre hälsa och hud.

När du bokar tid med mig kan vi träffas på kliniken i Ystad eller på telefon. Fördelaktigt om du kan skicka eventuella bilder på dina hudproblem innan vi hörs så är det lättare för mig att hjälpa dig per telefon.

BOKA :NÄRINGSMEDICINSK KONSULTATION 60 minuter

Se filmen där jag förklarar varför det oftast inte räcker att bara behandla utsidan för dina hudproblem utan du måste också ändra din livsstil.