Att se tillbaka på året 2018

Hej finaste läsare!

Jag är inte överaktiv på denna sida, jag har så mycket att hitta på om dagarna så det blir inte prioriterat. Nu har jag en stund över och tänkte reflektera över året som gått.

Det har varit ett händelserikt år för mig och det har varit både tuffa och roliga händelser som gjort detta året till ett händelserikt och omvälvande år. I början av året fick jag beskedet att mitt samarbete med Alpha-plus sades upp pga ny ägare i företaget. Det innebar att den utbildning som vi planerat ihop inte skulle genomföras under hösten 2018, vilket var ett ledsamt besked för mig. Utbildningen som vi kallar ”näringsinriktad hudterapeut”, som vänder sig till hudterapeuter, är en dröm och ett mål som jag haft i några år. Det är för mig framtiden inom vårt yrke!

Det gick bara några minuter efter beskedet så bestämde jag mig för att genomföra denna utbildning själv. Kändes fantastiskt och är fortfarande ett roligt projekt som är under utveckling. Utbildningen startar i januari 2019 och har tagit stor del av min tid detta året. Mycket repetition har det gett och nya goda kunskaper!

På Hudkliniken har jag under våren investerat i en ny behandlingsteknik, JETTplasma. En mycket effektiv och framgångsrik behandling för åldrad hud. du kan läsa mer om denna på min hemsida under avancerad hudvård.

Nu ligger 2019 framför oss som ett oskrivet kapitel men jag vet redan vad som väntar. Jag har min utbildning, jag har 15 års jubileum på Hudkliniken den 2 februari med jubileums-behandlingar och föreläsningar under vecka 5, välkommen, jag har även ännu ett projekt som jag ska starta, mer om detta senare!! 😉

Finaste läsare, jag önskar dig all lycka och kärlek under nästa år och hoppas att vi ses <3

Kram Nina